Activitats d'estiu de les universitats

Una setmana perquè et formis amb professionals de reconegut prestigi i t’endinsis en el món de l’empresa i l’emprenedoria i en el món de la medicina i la salut. Visites a empreses i centre sanitaris, tallers, activitats culturals i taules rodones faran d’aquesta setmana una experiència universitària inoblidable. 

Adreçat a:
Alumnes de Batxillerat i primers cursos de totes les universitats.
Dins les activitats d’estiu de l’ICE, hem preparat un paquet de cursos dissenyats amb la voluntat de facilitar el coneixement del món universitari i millorar l’orientació acadèmica de l’alumnat de 4t d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.
Activitats organitzades per donar a conèixer la Universitat de Barcelona, oferir informació dels ensenyaments que imparteixen els seus centres i oferir orientació sobre el procés de transició de la secundària a la universitat.
 
  • Campus Ciència i Alimentació- Fundació Catalunya-La Pedrera: més informació
Els cursos d'estiu Campus Júnior UPF tenen per objectiu acostar la Universitat als estudiants de tercer i quart curs de l'educació secundària obligatòria (ESO), de primer de batxillerat o bé de cicle formatiu de grau mitjà amb una oferta de cursos de diverses disciplines que combinin la docència amb una part pràctica, experimental i lúdica.
Els cursos d'estiu adreçats a estudiants pre-universitaris d'entre 15 i 18 anys es realitzen el mes de juliol i tenen una durada dues setmanes. Tots els programes inclouen activitats socials i culturals.
  • Summer Camp IQS- "Com seran els científics i els enginyers del 2025?": més informació
Apunta’t al Summer Camp d’IQS i experimenta com treballen científics i enginyers en els seus laboratoris i tallers
Aquest curs pràctic va dirigit a alumnes de Batxillerat Científic i Tecnològic.
A més, et portarem a visitar el Sincrotró ALBA, l’accelerador de partícules circular situat a Cerdanyola del Vallès.
Si tens entre 8 i 17 anys i t’apassiona la tecnologia, vine als ClauTIC Camp i uneix-te als + de 2000 participants que ja han passat pels nostres campus de robòtica educativa i videojocs. T’ho perdràs?

Posa en marxa el teu futur! Si vols crear videojocs i superar reptes amb els muntatges de robots de Lego® i Vex IQ més increíbles que puguis imaginar.. fes alguna cosa gran aquest estiu! Vine als ClauTIC Camp!!


Comments